OTIB beloont je prestatie

Slipcursus

Een opleiding, cursus of training met succes afgesloten? OTIB beloont deelnemers die aan Loopbaankompas hebben deelgenomen.

…met een slipcursus of VVV irischeque!

Een slipcursus? Of toch een VVV irischeque. Jij mag het zeggen! Uit onderstaand overzicht kun je opmaken hoe en welke beloningen je kunt verdienen. Vul vervolgens jouw keuze in bij de volgende stap: Verzilver je diploma of cursus. Helaas geldt de beloning niet voor verplichte cursussen zoals VCA, NEN, BHV en EHBO en deelname aan workshops of loopbaantrajecten. Ook alle opleidingen die betaald zijn door ROI Noord-Nederland vallen buiten deze verzilvering. Aangezien Loopbaankompas als project stopt per 31 december 2009, moet je opleiding voor deze datum gestart zijn. Tot uiterlijk 31 maart 2010 kun je het diploma nog verzilveren.

 
Duur opleiding, cursus of training (gestart voor 31-12-2009) beloning: slipcursus beloning: VVV irischeque
1 tot 3 dagen: 2 uur 25 euro
4 dagen tot 10 dagen: halve dag 50 euro
11 of meer dagen: hele dag* 75 euro*
*tevens maximum per deelnemer
 

Slipcursus
Bij het Verkeersopleidingscentrum Friesland leer je je voertuig door middel van een anti-slipcursus onder controle te krijgen, onder alle weersomstandigheden (kijk ook op www.slippen.net).

VVV irischeque
Met een VVV irischeque heb je de mogelijkheid iets leuks en persoonlijks te kopen! Je kunt terecht bij meer dan 20.000 acceptatiepunten, waaronder ruim 55 landelijke winkelketens en (attractie)parken (www.irischeque.nl).

Je ontvangt binnen vier weken de tegoedbon van jouw keuze. De aanvraag moet dan natuurlijk wel aan de voorwaarden voldoen. Om misbruik tegen te gaan kunnen wij diploma's of certificaten controleren. Bewaar ze daarom goed. Zoals je in het overzicht ziet, is de waarde van je bon afhankelijk van de lengte van je opleiding, cursus of training. Je kunt ook verschillende korte cursussen volgen en sparen voor een langere slipcursus of een grotere VVV irischeque. Geef dit dan aan bij het verzilveren van de cursus of opleiding.