Uitleg voor deelnemers

Jij wilt meedoen aan Loopbaankompas? Wij hebben enkele spelregels voor onze deelnemers.

 1. Jouw bedrijf of bedrijfsonderdeel moet:
  • zijn aangesloten bij OTIB en alle premies conform CAO afdragen;
  • niet meer dan 35 werknemers in dienst hebben;
  • gevestigd zijn in de provincie Groningen, Drenthe of Friesland;
  • meewerken aan eventuele publicitaire acties van OTIB en onderzoek naar het gebruik van Loopbaankompas.
 2. Je moet ingeschreven staan bij het pensioenfonds van de technische installatiebranche (MN-service).
 3. Beëindig je jouw dienstverband, verander je van werkgever, verlaat je de branche en/of verlaat je de provincie Groningen, Drenthe of Friesland? Dan kan dit invloed hebben op je deelname aan Loopbaankompas. Indien de spelregels 1 en/of 2 niet (meer) op jou van toepassing zijn, dan vervallen het loopbaanadvies en de verzilvering van diploma’s. De toegang tot Loopbaankompas blijft vooralsnog mogelijk.
 4. Jouw gegevens gebruiken wij voor onderzoeksdoeleinden. De loopbaanadviseurs van Loopbaankompas gebruiken ze voor eventuele loopbaanondersteuning. Als deelnemer geef je in Loopbaankompas zelf aan wie nog meer toegang tot de persoonlijke gegevens heeft. Zonder jouw toestemming delen wij geen inhoudelijke gegevens met derden. Behalve met de loopbaanadviseurs en de onderzoekers van Loopbaankompas.
 5. Gegevens over de deelname aan Loopbaankompas communiceren wij periodiek met het deelnemende bedrijf.
 6. Verzilvering van diploma’s kan alleen met opleidingen en cursussen die gestart zijn na het activeren van het account.
 7. De diploma’s die je behaalt en die je via Loopbaankompas verzilvert, kunnen wij verifiëren bij de werkgever en/of het betreffende opleidingsinstituut. Bij fraude nemen wij gepaste stappen.
 8. Loopbaankompas wordt per 31 december 2009 beëindigd. Er is dan geen loopbaanadvies meer mogelijk en je kunt geen nieuwe opleidingen meer opvoeren voor verzilvering. De website en je eigen Loopbaankompas blijven nog wel een jaar actief. Tot en met 31 maart 2010 kun je nog diploma’s verzilveren van opleidingen die voor 31 december 2009 zijn gestart.